Geçmişten geleceğe tüm müşterilerinin yanında olabilmek ve onlara güven inşa etmek mottosuyla 2006 yılında yola çıkan Bursa Ağır Vasıta A.Ş.13 bin metrekarelik yeni yeri Bursa Gemlik’te daha iyi hizmet verebilmek için kapılarını müşterilerine açtı.BURSA (İGFA) - 16 yıldır DAF ve Tırsan bayiliğini başarıyla gerçekleştiren Bursa Ağır Vasıta,maksimum müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla,taşımacılık sektörünün kalbi olan Bursa Gemlik’te hizmet vermeye başladı.

Bursa Ağır Vasıta A.Ş.’nin hedefleri hakkında bilgi veren, Bursa Ağır Vasıta A.Ş.’nin genel müdürü Ahmet Uğur,  yeni hizmet yerinde müşterileri için en yüksek kalitedeki ürünü, en kısa zamanda, en uygun satış fiyatı ile tüketiciye ulaştırmayı amaçladıklarının önemle altını çizdi.

Bu bağlamda satış sonrası hizmetlerin öneminin değinen Uğur, “DAF marka kamyonlar, halihazırda kaliteleri ve sağlamlıklarıyla tüm dünyada tercih ediliyor. Biz de Bursa Ağır Vasıta olarakDAF ve Tırsan markalarına yakışır bir şekilde güçlü bir hizmet ağına sahip olmayı, müşterilerimizeoperasyonel maliyetlerini düşürebilecekleri hizmetler sunmayı ve sahip olma maliyetlerini en ideal noktaya taşımayı temel amaç edindik.Bizim için en önemli hedeflerden biri araçların en sorunsuz ve en yüksek performansta kalabilmelerini sağlamak. Bu nedenle satış sonrası ve servis hizmetimize büyük önem vermekteyiz. Yüksek hizmet kapasitemizi maksimum müşteri memnuniyeti ilkemizle birleştirerek ülkemiz ve müşterilerimize sağladığımız katma değer ile Toplam Fayda yaratmaya devam edeceğiz.”  diye ifade etti.

 

Kaynak: igf