Bursa'da ve Türkiye'de maviyemiş üreticiliği alanında faaliyet gösteren Safir Berry A.Ş, Bursa 18. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katıldı.BURSA (İGFA) - Bu yıl 18.'si düzenlenen, yerli ve yabancı 100.000'in üzerinde iş insanına ev sahipliği yapılması hedeflenen fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Safir Berry A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aysan, tarımsal faaliyetlere dair bilgi paylaşımı ve ürün kalitesinin arttırılması bakımından fuarın önemine dikkati çekti.

"Maviyemiş, sadece ülkemizde değil global ölçekte de her geçen yıl yatırım sahasını  genişleten ticari değeri ve kullanım çeşitliliği sürekli artış gösteren bir ürün" diyen Aysan, "Maviyemiş'e yapılan yatırımların katlanarak büyümesi ülke tarımının kalkınmasına yönelik önemli bir kazanım. İnsan sağlığı açısından da oldukça faydalı bir ürün olan Maviyemiş'in daha fazla üretici ve yatırımcıya ulaşması noktasında bu yıl 18.'si düzenlen Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın kayda değer bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Aysan, maviyemiş üreticiliğine dair bilgi almak üzere tüm yatırımcıları 9 Ekim'e kadar fuarda 402/A nolu standa beklediklerini söyledi.

 

Kaynak: igf