İSTANBUL (AA) - Her marka araca bakım ve onarım hizmet sunan Eurorepar Car Service (ERCS), Maslak'taki ikinci servis noktasını hizmete alarak İstanbul’daki toplam servis sayısını 16’ya yükseltti.

Stellantis'ten yapılan açıklamaya göre, Stellantis çatısı altında yer alan Eurorepar Car Service, orta ve uzun vadede Türkiye’nin bir numaralı servis ağı olma hedefine hızla ilerliyor.

Eurorepar Car Service, Maslak'taki ikinci servis noktasını da geçen günlerde hizmete alarak İstanbul'daki toplam servis sayısını 16'ya yükseltti. Maslak'taki ikinci servis noktasının hizmete alınmasıyla Türkiye çapında servis ve hizmet nokta sayısı 62 şehirde 143 adede yükselen ERCS, yoğun rekabetin yaşandığı yetkili araç servis-bakım sektöründe öne çıkıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Stellantis Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde servis ağlarını genişletmeye devam ettiklerini belirterek, "Türkiye’nin en fazla şehrinde faaliyet gösteren bağımsız profesyonel servis zinciri olma hedefimize hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Şimdilik Türkiye çapında 143 lokasyona ulaşırken, her geçen gün yeni anlaşmalar için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Eurorepar Car Service kapsamında müşterilerimize en uygun ve kaliteli hizmeti sunarken, yeni ortaklarımız için de karlı bir operasyonel iş birliği sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa