İSTANBUL (AA) - Gökkuşağı Koleji İzmir Çiğli kampüsünün ortaokul ve lise öğrencilerinin, Birleşmiş Milletler'in 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi'ni tuvallerine yansıttığı resimler, İzmir Bayraklı Westpark AVM'de sanatseverlerle buluştu.

Gökkuşağı Koleji açıklamasına göre, 30'u aşkın CAP (Creativity Activity Program) programıyla öğrencilerin sosyal ve sportif gelişimlerini destekleyen Gökkuşağı Koleji, verdiği eğitim ve seminerlerle aynı zamanda öğrencileri sürdürülebilir yaşama da hazırlıyor.

Gökkuşağı Koleji Çiğli kampüsü, geçen günlerde Birleşmiş Milletler'in 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi ile ilgili ortaokul ve lise öğrencilerine seminer verdi. Öğrenciler, kalkınma hedeflerini konu alan resim çalışmaları yaparak eserlerini İzmir Bayraklı Westpark AVM'de ziyaretçilerle buluşturdu.

Uluslararası eğitim standartlarına uyum sağlayarak öğrencilerin gelişimine, becerilerine, geleceğine ve başarılarına değer katmayı amaçlayan Gökkuşağı Koleji, öğrencilerinin ilkeli, duyarlı, bilgili ve düşünen bireyler olmaları adına adımlar atıyor.

Eğitim-öğretim dönemi boyunca öğrencilerine sürdürülebilirlik çalışmaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Gökkuşağı Koleji, aynı zamanda öğrencileriyle "Biz Neler Yapabiliriz"in üzerine düşünerek çalışmalarda da bulunuyor. Birleşmiş Milletler'in 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi doğrultusunda, okulda atıklar ayrıştırılıyor, kağıt ve plastik bardak tüketimi konusunda hassasiyet gösteriliyor. Bu sayede öğrenciler, sorumlu tüketim konusunda bilinçlendiriliyor.

Kaynak: aa