İSTANBUL (AA) - Samsung, Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge ailesi ile etkili, kolay ve teknolojik bir temizlik çözümü sunuyor.

Samsung açıklamasına göre, şirket, kullanıcılara sunduğu güvenilir teknolojilerle hem hayatı hem de ev işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor. Ev, iş yeri, dükkan gibi tüm kapalı mekanları daha kolay ve verimli bir şekilde süpürme imkanı sunan Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge ailesi sahip olduğu ileri teknolojilerle hem süpürmeyi kolaylaştırıyor, hem de insan sağlığını ve güvenliği önceliklendiriyor.

Ürün testlerinin yanı sıra kalite yönetimi ve kalite güvence sistemlerini de belgelendiren uluslararası SLG test laboratuvarı onaylı Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge ailesi, kullanıcıların 5 katmanlı HEPA filtre sistemi ile toz solumasını önlüyor, ultra ince toz filtresi sayesinde parçacık ve alerjenler dahil olmak üzere mikro tozların yüzde 99,99’unu hapsedebiliyor.

Samsung’un 5 katmanlı filtreleme teknolojisi; Almanya, İngiltere gibi ülkelerdeki önemli kuruluşlardan aldığı onay ve sertifikalar sayesinde toz hassasiyeti olan kişilerin de tercihi olabiliyor.

Samsung’un Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge ailesi, Samsung mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilmiş gümüş tellerle örtülü antistatik başlığı sayesinde toz ve toz parçacıklarını daha iyi yakalamak için manyetik alan yaratıyor.

Antistatik gümüş tellere sahip "Yumuşak Aksiyon Fırça" ile sert zeminlerdeki ve boşluklardaki ince toz parçacıkları çok basit bir şekilde temizlenebiliyor. Bu özel fırça, dakikada yaklaşık 1.850 dönüş yapabilirken, 180 derece dönebilen başlığı ise her köşeyi ve ulaşılması zor alanları dahi temizlemeyi sağlıyor. Üstelik, tek tıkla çalışan düğmesi sayesinde, fırça bakımını da yapmak kolay hale geliyor.

- Entegre dijital ekran ile her şey kontrol altında

Yüksek kapasiteli 2000mAH pile sahip Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürgeler, 3,5 saatte tam şarj edilebiliyor ve minimum ayarda 40 dakikaya kadar yüksek performanslı bir emiş gücü sunuyor. Çıkarılabilir pil, kolaylıkla yerinden çıkarılıp, satın alınabilen yedek pille değiştirilebiliyor ve bu sayede iki pil ile toplam 80 dakika temizlik yapma imkanı da sunuluyor.

Samsung’un sadece 204 gram ağırlığındaki son teknoloji Dijital Inverter Motoru ise ultrasonik kaynaklı kanatlarla süpürgedeki hava akışını optimize edebiliyor. Böylece motor, 410 Watt’a kadar güç üretirken, 150 Watt’a kadar emiş gücü sunuyor.

Samsung Jet Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge ailesi, Jet 70 modelinde bulunan entegre dijital ekran sayesinde , elektrikli süpürgenin her an ideal çalışma durumunda olduğundan emin olmayı sağlıyor.

Makinenin güç seviyesi, anlık durumu ve fırça türü gibi unsurlarını sezgisel bir şekilde kontrol edebilen teknolojiler, bu bilgileri kullanıcıya dijital ekran vasıtasıyla aktarıyor. Ekran, fırça çubuğunda sorun veya herhangi bir tıkanma olması halinde uyarı sinyali vererek kontrol ve bakım işlemlerini kolaylaştırıyor.

Kaynak: aa