İSTANBUL (AA) - Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES), F İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı'nda özel etkinlik gerçekleştirecek.

Federal Fuar ve Kongre Yönetimi'nden yapılan açıklamaya göre, global markaların bir araya geleceği F İstanbul, 5-7 Temmuz'da İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

TÜRES, fuarla eş zamanlı olarak 6-7 Temmuz'da farklı panel, sunum ve etkinliklerle sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Fuarın ikinci gününde TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl'ün açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlikte, şef Ömür Akkor "Selçuklu'dan Günümüze Anadolu Mutfağı", yemek yazarı Ebru Erke "Gastronomide Kadın Girişimcilik", yemek yazarı Müge Akgün "Coğrafi İşaretli Ürünler ile Gastronomide Katma Değer Oluşturmak", Türk mutfağı araştırmacısı ve şef Vedat Başaran "Türk Markalarının Orta Doğu Açılımı" başlıklı konuşmalar gerçekleştirecek.

TÜRES'in hayata geçireceği etkinlikler kapsamında Coca Cola İçecek, Arzum, Saruhan Holding, Simit Sarayı, Öztiryakiler ve Jumbo gibi şirketlerin üst düzey yöneticileri de F İstanbul fuarında bir araya gelecek.

Kaynak: aa