TÜV Austria Turk, şirketler için uluslararası standart olan ISO belgeleri düzenleyerek üretimin üst düzeye çıkmasına katkı sağlıyor. İSTANBUL (İGFA) -Yılda şirketler için 500’den fazla ISO belgesi düzenleyen TÜV Austria Turk, Türkiye ve Asya pazarında standartları yükseltiyor.

Asya ülkelerindeki firmaların denetimlerini Türkiye’den yaptıklarını belirten TÜV Austria Turk Ülke Müdürü Yankı Ünal, “Yurtdışına yılda 200 firmayı denetleyip 350 sayıda ISO belgesi düzenliyoruz. Türkiye’den Asya’ya ISO standartları ihraç ediyoruz” dedi

Ulusal ve uluslararası yetkilerini kullanarak, Türkiye’de gözetim, denetim, eğitim ve sertifikalandırma alanında faaliyet gösteren TÜV Austria Turk, alanında uzman mühendis ve teknik ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor.

İletişimden teknolojiye, otomotivden altyapıya kadar onlarca farklı sektörde 10 binden fazla markaya hizmet veren şirket, Uluslararası Standardizasyon Kuruluşu (International Organization for Standardization (ISO) standartlarının şirketlere entegresinde önemli bir rol üstleniyor.

Kaynak: igf