İSTANBUL (AA) - Kadınların yeni yıl heyecanına uyumla eşlik eden FLO, bot, sneaker, ve loafer modelleriyle yılbaşı kombinlerine konfor katıyor.

FLO'dan yapılan açıklamaya göre, bağcık ve zincir detaylarının öne çıktığı modeller, elbise, etek, jean, ceketlerin en sevilen tamamlayıcısı oluyor. FLO tekstil koleksiyonunda yer alan tayt, sweatshirt ve eşofman modelleri yılbaşını sportif geçirmek isteyenler için seçenek oluyor. Kadınların kombinlerinin en dinamik eşlikçisi olan çanta modelleri ise şık görünümünün yanı sıra geniş iş hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

Erkeklerin takım elbise şıklığını tamamlayacak ve casual kombinlerine eşlik edecek bot, sneaker ve chelsea bot modelleri sezon trendlerini yansıtıyor. Taba, siyah, lacivert ve hâkî renkleriyle dikkat çeken koleksiyon, deri ve süet alternatifler sunuyor. Kalın taban ve bağcık detayları ayakkabılara ayrı bir hava katarak şıklığı ve konforu aynı anda hissettiriyor. Yılbaşında sportif tarzdan vazgeçemeyen beyler için sweatshirt ve eşofman modelleri ise tekstil koleksiyonunda göz dolduruyor.

Kaynak: aa