İSTANBUL (AA) - Morhipo, sevilen markaların 2021-2022 sonbahar-kış sneaker koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Morhipo'dan yapılan açıklamaya göre, günlük hayatında rahatlıktan ödün vermeden şık bir görünüme sahip olmak isteyenlerin tercihi sneakerlar, bu sonbaharda da modanın vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Erkeklerin spor kıyafetlerle beraber takım elbise ile de kullandığı, kadınların ise pantolon, elbise ve eteklerle kombinlediği sneakerlar günün her anına pratiklik, konfor ve şıklık katıyor.

Kadın, erkek ve çocuklar için sevilen markaların zengin sneaker koleksiyonlarından cool seçenekleri bir araya getiren Morhipo, en tarz modelleri morhipo.com.tr'de müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Klasikten beyaza, outdoor ya da performansa, dünyaca ünlü tasarımcıların elinden çıkan sneakerlardan rengarenk birçok farklı sneaker modeline uzanan geniş bir ürün yelpazesi Morhipo'da yer alıyor.

Morhipo'nun zengin günlük giyim koleksiyonunun en dikkati çekici parçaları arasında olan sneakerlar, hem spor hem de şık bir görünüme sahip olmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.


Kaynak: aa