Muhalefetin kent, kent, kapı, kapı gezip dinlediği vatandaşın, yaşadığını iddia ettiği ekonomik sıkıntıları dile getiren haberlerin muhalefet liderleri üzerinden verildiği şu günlerde, başta İstanbul olmak üzere bir çok kentin de boşaldığını görüyoruz.


Başta Doğu ve Güneydoğuda olmak üzere kuraklığa varan aşırı sıcakların da tetiklediği bayram atmosferine kapılanların tatil kentlerini ve özlenen memleketleride, yollar gibi doldururken yaşandığı iddia edilen ekonomik krizin hiç de etkili olmadığı görülürken, muhalif kanalların ve gazetelerin muhalefet liderleri üzerinden "Ekonomik kriz var" diyerek verilen mesajları da adeta boşa çıkmakta..


Çünkü başta "ekonomik sıkıntı var” diyen vatandaş olmak üzere hemen hemen herkesin tatil keyfi yaptığını görüyoruz “yandı, bitti" denen ülkede.
Bunu görmek için bu yönde haber yaptıranlar ve haber yapanlar başta olmak üzere aradığınız herkes olmasa da yüzde 90'ının "Tatildeyim" dediğine şahit olursunuz..


"Ekonomik kriz var, Didim’deyim" feryatlarının ayyuka çıktığı, başkan Erdoğan'ın muhalefetin sahada olduğunu geçde olsa görüp, milletvekillerine "sahaya çıkın" diye emrettiği ülkede "yapılsın" denen seçimlerde Diyarbakır gezisiyle tartışmalı Boğaziçi Üniversitesi Kayyum Rektörün görevden alınmasıyla yapılacak gibi gözüküyor..