İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi sporcuları Gülsüm Özen ve Emine Arslan, Şırnak'ta düzenlenen Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şırnak Valiliği, Türkiye Kick Boks Federasyonu, Spor Toto ve Şırnak Belediyesi desteğiyle Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası Şırnak'ta düzenlendi.

60 ilden yaklaşık 1500 sporcunun katıldığı turnuvada Bağcılar Belediyesi sporcuları Gülsüm Özen ile Emine Arslan, rakiplerini mağlup ederek birinciliği elde etti. Özen ve Arslan, 14 Ekim 2021 tarihinde İtalya'da yapılacak Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Türk Milli Takım kadrosunda yer almaya hak kazandı.

Rakiplerini yenerek altın madalya kazanan sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Biz daima onların yanında olduk ve bundan sonra da desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek iki sporcumuza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak: aa