BURSA (AA) - Bursa'da 6 ay önce kalp krizinden yaşamını yitiren Yıldırım Belediyesi çalışanı İlyas Kader anısına düzenlenen halı saha turnuvasında, aynı belediyede inşaat teknikeri olarak çalışan Mimar Sinan Öztürk (41) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Nisan ayında hayatını kaybeden Kader anısına belediye bünyesinde Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Mimar Sinan Halı Sahası'nda futbol turnuvası organize edildi.

Belediyede inşaat teknikeri olarak çalışan Mimar Sinan Öztürk de arkadaşlarıyla turnuvaya katıldı. Halı sahadaki futbol turnuvasında kalecilik yapan Öztürk, bir anda fenalaşarak yere yığıldı.

Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri geldi. Öztürk, halı sahanın yanında bulunan Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Öztürk ameliyata alındı ancak müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası Mimar Sinan Öztürk için Yıldırım Belediyesi önünde Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve çalışma arkadaşlarının katılımıyla tören düzenlendi.

Tören sonrası Öztürk'ün cenazesi, Fatih Camisi'nde kılınan namazın ardından Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Son anları halı sahanın güvenlik kamerasında

Yaşamını yitiren Mimar Sinan Öztürk'ün son anları, halı sahanın güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Kamera kayıtlarında, Öztürk'ün halı sahaya geldikten sonra soyunma odasına girdiği, kaleci formasıyla sahaya doğru yürüdüğü görülüyor.

Kaynak: aa