İSTANBUL (AA) - Migros, kooperatif temsilcileri ile bir araya gelerek yeni iş birlikleri için fırsat oluştururken, 1 milyon kadına ulaşma hedefiyle hayata geçirilen eğitim platformu Migros Kadın Akademisi'nin ilk sınıf eğitimini gerçekleştirdi.

Migros açıklamasına göre, Bölgesel Kooperatifler Buluşması’nın ilki Migros ve Ticaret Bakanlığı iş birliğinde Kocaeli’de gerçekleştirildi. Etkinliğe katılım gösteren kooperatiflerle bir araya gelen Migros, yeni iş birlikleri için fırsat yaratırken, 1 milyon kadına ulaşma hedefiyle hayata geçirilen eğitim platformu Migros Kadın Akademisi’nin ilk sınıf eğitimini gerçekleştirdi. İlerleyen günlerde sınıf eğitimlerine yeni illerde devam edilecek.

Buluşma kapsamında "Migros Kadın Akademisi" tanıtımı, "Kalite", "Kalite Yönetim Sistemleri", "Ürün Belgeleri", "İyi Tarım Uygulamaları", "Taze Meyve Sebze Takip Sistemi", "Hal Kayıt Sistemi" ve "Mevzuat Eğitimi" başlıklarında eğitimler düzenlenirken, Türkiye’de meyve ve sebzede ilk blockchain sistemini hayata geçiren Migros’un bu alanda yarattığı değer ve Migros’ta tedarikçi olmak için gerekli koşullar ile başvuruların yapılması hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca etkinlik kapsamında, kadınların farklı konularda aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirmelerine ve yeni beceriler edinmelerine katkıda bulunmayı amaçlayan eğitim platformu Migros Kadın Akademisi hakkında katılımcılara detaylı bilgi aktarıldı.

Kaynak: aa