SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ticaret merkezi ofis ve iş yeri satış ihalesinin ikinci etabını 1 Haziran Salı günü gerçekleştirecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir meclis salonunda gerçekleştirilecek toplantıda, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısına kurulacak 16 bağımsız iş yeri ve ofisin ihalesi açık teklif usulüyle yapılacak.

En düşük bağımsız bölümün muhammen bedeli 480 bin 660, en yüksek 1 milyon 857 bin lira olarak belirlendi.

İhaleye başvurmak ve bilgi almak isteyenler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Emlak Şube Müdürlüğüne müracaat edilebilecek.

- Büyükşehir'den planlı su kesintisi açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediyesince başlatılan SGK Köprülü Kavşak projesinde alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle 26-27 Mayıs tarihlerinde 4 ilçede planlı su kesintisi yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Güzergahta bulunan ve Adapazarı, Erenler, Serdivan ve Söğütlü ilçelerine içme suyu temin eden çelik isale hattının engel teşkil etmemesi nedeniyle deplase çalışmaları SASKİ ekipleri tarafından başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında 26 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00 ile 27 Mayıs Perşembe günü saat 12.00 arasında çoğunluğu Adapazarı ilçesine bağlı bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacak.

Deplase edilecek yeni hat sayesinde yaşanabilecek olumsuzluklarda trafiğin akışının etkilenmemesi sağlanacak.

Kaynak: aa