AYDIN İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine Didim, Söke ve Muğla’nın Milas İlçelerinde 6 adrese eş zamanlı operasyon yaptı.Kemal ETLEÇ(DİDİM POSTASI)- Aydın İl Jandarma ekipleri tarafıdan yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma ekipleri “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçunu işledikleri değerlendirilen (4) şüpheliye yönelik çalışma başlattı. Ekipler yapılan araştırma sonrasında Aydın’ın Didim ve Söke İlçesi ile Muğla’nın Milas İlçesinde belirlenen 3’ü polis, 3’ü ise jandarma bölgesi, olmak üzere 6 adrese bugün sabah 06.30’da eş zamanlı operasyon düzenledi. 4 şüpheliye yönelik operasyonda adreslerde F.C, E.K ve A.Ö isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Bir şüphelinin ise adreste bulunmadığı görüldü. Ayrıca ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 25 gram metamfetmin, 5 adet sentetik ecza, 3 gram bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet namlusu kesilmiş ruhsatsız av tüfeği,19 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 5 adet 9 mm tabanca fişeği ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı yakalandı. 

 Gözaltına alınan F.C, E.K ve A.Ö. isimli şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Kaynak: igf