İnegöl’de düzenlenen 45. MODEF EXPO fuarı tüm hızıyla ziyaretçilerini misafir etmeye devam ediyor. Ziyaretçilerine kapılarına pandemi koşullarına uygun bir şekilde açılan fuarı Belediye Başkanı Alper Taban da Perşembe günü beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle beraber fuar alanını ziyaret etti.BURSA(İGFA)- Fuar alanına yapılan ziyaret esnasında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Akıllı teknolojilere uygun üretimi yapılan ürünler estetik ve fonksiyonel olma özelliğini taşıyor” dedi. 

Ziyareti gerçekleştiren Başkan Taban, “MODEF Fuar alanımızdayız. Şehrimizde yurt dışı fuarına dönük 45’incisini gerçekleştirdiğimiz fuarımızda ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Biz de bugün fuar merkezimiz içerisinde katılımcılarımıza bir selam vermek, hayırlı işler, bereketli kazançlar dilemek istedik. Şunu gönül rahatlığıyla ifade edebilirim ki artık İnegöl 45’incisini tekrar ettiği fuar organizasyonunda bu işi artık en güzel noktaya taşıyarak bunu bir kazanç kapısı haline dönüştürmeyi başardı.

Burada yabancı müşteriler var, profesyonel katılımcılar var, profesyonel alım heyetleri var, stantlarda alışverişlerin yapıldığını, ürünlerin incelendiğini görüyoruz. Özellikle ben kıymetli üreticilerimize, mobilyacılarımıza ve mobilya paydaşı sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Nihayetinde yaklaşık 160 civarında katılımcının yer aldığı fuarda özellikle ihracat yapan, dünyaya mal satan mobilyacılarımızın kıymetli eserlerini burada görebilirler” dedi. 

Kaynak: igf