(İGFA)- Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'nın ziyaretlerinin güç ve moral olduğunu belirleten CHP Hatay Milletvekili Ramiz Parlar, "Halkımızın karşı karşıya kaldığı ağır ve derin sorunları iktidar önemsemiyor. Çünkü iktidar halktan koptu.Halkın, ve tüm demokrasi güçlerinin ülkenin aydınlık yüzleri gençlerimizin ve kadınlarımızın el ele vermesiyle bunu değiştireceğiz" dedi. 

Ziyarete gelen CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, "Biz bugün kadim topraklardayız, Hatay’dayız. İktidara giden yolun Hatay’dan geçtiğini bizler biliyoruz, sizler de bu bilinçtesiniz. CHP, dostlarıyla birlikte iktidara yürüyor" dedi. 

Seçimde yeni bir tarih yazacağız diyen CHP Meclis Üyesi Ali Mahir Başarır, ". Bu ülkeye bir gelecek lazım. Onu biz yapacağız, namuslu insanlarla yapacağız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle beraber başaracağız ve cesaretle esaretten kurtulacağız. Burada olduğum için mutluyum. Ne zaman çağırırsanız emrinizdeyim. Mersin, Hatay, Adana bir bütündür bizim için" dedi. 

Kaynak: igf