Eylül 2021 itibariyle 1 milyarı aşkın kullanıcısı olan TikTok’un, son verilere göre Google’ı da aşarak dünyanın en popüler uygulaması haline geldiğinin altını çizen Workindo Pazarlama Müdür Yardımcısı Duygu Dülger, konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

“Workindo olarak bu potansiyeli görmezden gelmek istemedik ve tam 1 yıl önce aktif olarak TikTok’ta pazarlama faaliyetlerine başladık. Yaptığımız araştırmalarda gördük ki; hedef kitlemiz dünyanın her yerinde hem platformu çok seviyor hem de aktif şekilde burada içerik üretiyor. Biz de içeriklerimizde marka kimliğimizden uzaklaşmadan, hedef kitlemizle birlikte eğlenmeyi hedefledik. Kullanıcılarımız kendi iş ortamlarını videolarımızda görmekten oldukça memnun oldu. Sadece Türkiye değil, globalleşme hedeflerimiz doğrultusunda başta Rusya, Ukrayna ve Özbekistan olmak üzere tüm C.I.S. ülkelerinde marka bilinirliğini artırmayı da başardık" dedi.

Duygu Dülger, TikTok’un sektördeki marka bilinirliklerine büyük katkısı olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bir yılın sonunda genel durumumuza baktığımızda, toplamda 20 milyonu aşan izlenme rakamına ulaştık. Bunun yansıması olarak kullanıcılarımızın bize olan güveninin arttığını ve üye kazanmamızın daha da kolaylaştığını gördük" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: igf