Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından “Gençler Yarınlara Yürüyor” sloganıyla düzenlenen ‘Gençlik Yürüyüşü’ etkinliğine katıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Yerel yönetim hizmetlerinin yanı sıra eğitime, spora ve gençlerin gelişimine özel önem veren Büyükşehir Belediyesi Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında ‘Genç Dostu’ bir anlayışla faaliyetlerini ve etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren yenliklerin öncüsü KAYMEK A.Ş. tarafından “Gençler Yarınlara Yürüyor” sloganıyla ‘Gençlik Yürüyüşü’ etkinliği düzenlendi.

Gençler tarafından yoğun ilgi gören ve Ali Dağ’ında gerçekleşen yürüyüş etkinliğine Başkan Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın yanı sıra İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı ile KAYMEK A.Ş. eğitmenleri ve öğrencileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yürüyüş sonrası etkinlikte yaptığı konuşmada KAYMEK A.Ş.’nin düzenlemiş olduğu organizasyona destek veren ve bu birlikteliği paylaşan gençlere teşekkür ederek, “Demek ki birliğimiz, beraberliğimiz bir bereket oluyor, birlikte güçlü oluyor bir anlam ifade ediyoruz. O açıdan inşallah bu anlayışımızı sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: igf