İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener 19 Eylül Pazar akşamı GİK üyesi ve Kocaeli eski milletvekili Cumali Durmuş’un misafiri olacak.

AKŞENER, MİHRİBAN’IN NİKAH ŞAHİDİ OLACAK

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, GİK Üyesi Cumali Durmuş’un kızı Mihriban’ın 19 Eylül Cuma akşamı Lastik İş otelde yapılacak düğün cemiyetine Nikah Şahidi olarak katılacak.

Ayten –Cumali Durmuş’un kızları Mihriban ile Havva-Remzi Küçükateş’in oğulları Erhan’ın 19 Eylül Pazar günü 19.00-23.00 saatleri arasında İzmit’teki Lastik İş Sosyal tesislerinde yapılacak olan düğün merasimine Nikah Şahidi olarak katılacak olan Meral Akşener genç çiftlere mutluluklar dileyecekken Nikahı İzmit Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıyacak.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener ile birlikte partinin Grup başkan vekili Lütfü Türkkan-Musavvat Dervişoğlu- Partinin Genel başkan yardımcıları ve çok sayıda milletvekili katılacak.

BİRLİKTE İZGİM’İN AÇILIŞINI YAPACAKLAR

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener aynı gün Girişimci kadınların yeni iş fikirleri geliştirmesini sağlayarak üretimde katma değer yaratmalarını amaçlayan İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin (İZGİM) 19 Eylül Pazar günü saat 17.30’da yapılacak açılış törenine de Cumali Durmuş ile birlikte katılacak

Editör: TE Bilisim