Şener GYD ve Gebze Birlik Spor Kulübü Başkanı Şener Yılmaz ile eşi Oya Yılmaz,kendi markaları  Mis Pilav ile gıda sektörüne de adım atarken , oldukça iddialı olduklarını dile getirdiler.

 ''Doğadan Sofranıza'' sloganıyla pilav severlerin karşısına çıkacak olan Yılmaz çiftinin Mis Pilav'ı, 18 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'da ilk servisini yapmaya başlayacak. Hacıhalil Mahallesi Körfez Caddesi NO:16 'da (Tatlıkuyu köprüsünün başı) hizmete girecek olan Mis Pilav'ın açılışına yoğun katılım beklenirken, sürpriz kampanyalarında olduğu belirtiliyor.

PİLAVI LEZZETLE BULUŞTURDUK

Diğer yandan Mis Pilav işletmecisi Oya Yılmaz, açılışa bütün Gebzelileri davet ettiğini belirterek , '' Pilava unutulmayacak tatlar kattık. Tadı herkesin damağında kalacak. Gebze'ye  şirin ve moden bir mekan kazandırdık. Temizlik ve hizmet kalitesi olmazsa olmaz kuralımız. Mutfağımızda deneyimli ve hünerli ellere sahip aşçılarımız görev yapacak. Pilavı çok sayıda lezletle buluşturduk. Mis Pilav'da kuru fasulyeli , kavurmalı, tavuklu, kuşbaşılı , sebzeli çeşitleri göreceksiniz. Ayrıca tatlılarımız ve çorbamızla da iddialıyız. Herkesi açılışımıza bekliyoruz.'' şeklinde konuştu.

ÖZEL İNDİRİMLER UYGULANACAK

Öte yandan İş insanı Şener Yılmaz ise, Mis Pilav'da bir süre özel kampanyalar olacağını dile getirirken, şehit alileleri ve gazilere ücretsiz servis yapılacağını belirtti. Yılmaz, öğretmen ve öğrencilere, basın mensuplarına  ve lisanslı sporculara %10 indirim yapılacağına dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim