KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi üst yönetimi Bekirpaşa bölgesinde bulunan mahallelerin muhtarlarıyla Alikahya’daki Hoşgör Pastanesi’nde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Yetkililer muhtarları dinleyerek gerçekleştirilmesi gereken çalışmalara dair notlar aldı. Programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Ercan Umutlu, İsmet Kanık, İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Server Yıldırım, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya ve Bekirpaşa bölgesinde bulunan mahallelerin muhtarları katıldı.

“ÜRETMEYE ÇALIŞTIK”

Programda konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın şu ifadeleri kullandı; “Sizlerle bir araya gelmek bizim için önemli. Katılım sağladığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde zor koşullar altında çalışmaya, proje yapmaya, iş üretmeye çalıştık. Pandeminin hem ekonomik hem istihdam anlamında olumsuz yönleri oldu. Birçok esnafımız kepenk kapattı. Ülkemizin böyle bir süreç yaşadığı dönemde herkes elinden geldiği kadar iş ortaya çıkarmaya çalıştı. 
Daha önceki süreçte muhtarlık masasında koordinatör olarak sorumlu arkadaşımız vardı. Sizlere ziyaretlerimiz de oldu. Size daha iyi hizmet edebilmek adına Muhtarlık Masamıza 4 arkadaşımız atandı. Arkadaşlarımız sizleri ziyaret ediyor. Sizlerden mahallelerdeki sorunları öğrenip ilgili müdürlüklere aktarıyorlar ve bunların takibini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar. Sizler de mahallelerde en seçimle gelmiş olan kişilersiniz. 

Kaynak: igf