İGFA)- Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Murat Zeren Eğitim Hizmet Binasında tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Alim Yeşil güven tazeledi. 

Türkiye Terziler Odası Genel Başkanı Sinan Turhan'ın divan başkanlığı yaptıgı seçime, esnaf odaları başkanları, siyasi parti temsilcileri, terziler odası üyeleri katıldı.  Tek listeyle gidilen seçimde tekrar Terziler Odası Başkanı seçilen Alim Yeşil, üye tüm terzi esnafa teşekkür etti.  Yeşil, 2022 yılının esnafımıza,  ülkemize ve teşkilatımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Koronavirüs sıkıntısından ve ekonomik sorunlardan kurtulmuş olmayı temenni ediyorum. Sizler sayesinde

elimizden gelen her şeyi yaptık.  Önümüzdeki süreçte hedefimiz, proje birimini daha da kuvvetlendirerek odamız ve odalarımız bünyesinde projelerimize daha fazla önem verip, elimizden gelen en güzel hizmeti sizlere sunmaya çalışacağız. Yeni yılın ilk gününde, bizleri yalnız bırakmadığı için üyelerimize teşekkür ediyorum.  Şu  iyi bilinsin ki; esnaf için geçmişte ve şimdi ne gerekiyorsa yapmaya çalıştım ve yapacağım, önümüzdeki süreçte ise elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağım" dedi. 

Kaynak: igf