MHP’nin 3,5 yıl süren iktidarı döneminde doğrusunu söylemek lazım ki Cumali Durmuş kadar hatta ondan daha fazla sorunların çözümüne katkı sunan yapısı ile herkes tarafından sevildi, takdir edildi.

Cumali Durmuş’un ikinci milletvekilliği döneminde Sinan İnce yine danışmandı, Sonrasında İhsan Barutçu ile daha sonra da şu an İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’un danışmanı olarak görev yaptı.

Sinan İnce 20 Ekim 2019 tarihi ile İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener tarafından Protokol müdürü olarak görevlendirildi, İnce o gün bu gündür Akşener’in gezilerini düzenliyor, ziyaretlerini programlıyor bir anlamda Akşener’in eli ayağı olarak görev yapıyor.

Gelecek yıl haziran ayında yapılacak genel seçim sonucu Millet İttifakı çoğunluğu sağlayıp Meral  Akşener’de Milletvekili olarak TBMM’ye girdiğinde Sinan İnce İYİ Parti Genel merkezi ile birlikte TBMM’de de görev yapmaya başlayacak.

Daha da önemlisi gelecek dönem İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in Başbakan olması durumunda Sinan İnce’yi de hepimizin gurur duyacağı bir görevde göreceğiz.

Bizde bir gazeteci olarak uzun süredir İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in yurt gezilerini takip etmeye çalışıyoruz, Akşener’İn ziyaret edeceği bölgeye gelmesinden bir yada iki gün önceden o bölgeye intikal eden Sinan İnce ziyaretlerin planlandığı gibi gitmesinde çok önemli bir rol oynuyor.

Sinan İnce Edirne’den, Ardahan’a tüm İYİ Partililerin sevgisini ve sempatisini kazanmış durumda, bizde uzun yıllardır kendisini tanıyan bir büyüğü olarak kendisi ile gurur duyuyoruz.

Tüm Kocaeli’de yaşayanlar ile birlikte.

Editör: TE Bilisim