Son derece samimi bir şekilde geçen ziyaret sonrasında İYİ Parti Kartepe İlçe başkanı Haluk Tamyüksel kendisine ait sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Jandarma Teşkilatımızın Kuruluş Yıldönümü dolayısı ile Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Teğmen Sn.Özkan Bakır nezdinde tüm Kahraman Jandarma Teşkilatımızın bu güzel gününü tebrik ettik.

Gücünü yasalardan, desteğini Yüce Türk milletinden alan Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, disiplini, kabiliyeti ve üstün görev bilinciyle daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete ve demokratik değerlere olan bağlılığı ile milletimizin gönlünde her zaman özel bir yere sahip olmuştur.

Şan ve Şeref dolu geçmişi ile birlikte, yüksek ruh ve şuurla görev yapan Jandarma Teşkilatımız, suç ve suçlu ile mücadelede gösterdiği üstün başarı ile içgüvenlik anlamında halk ile devlet arasında önemli bir köprü görevi oluşturmuştur.

Bu vesile ile Türk Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş yıldönümünü bir kez saha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.

Editör: TE Bilisim