Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, göreve gelmesinden bu yana belediye hizmet araçları filosuna takviyeler yaparak hizmet hızı ve etkinliğini arttırıyor. Özellikle Kartepeli hemşehrilerine hizmet etmek için alınan araçlar ile Başkan Kocaman takdir topluyor.

SON TEKNOLOJİ

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı son teknoloji ile hizmet edecek. Araç içerisinde 6 ton temiz, 6 ton pis su tankı bulunurken, konteynırlar dezenfektanlı su ile 2.5 – 5 dakika arasında yıkanarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Araç kendi kendini arıtma özelliği ile de su tasarrufu sağlıyor.

ARAÇ FİLOMUZU BÜYÜTTÜK

Çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı tesliminde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar kendi imkanlarımızla 2020 yılının Ocak ayında 8 adet Evsel Atık Çöp Toplama kamyonu, 2 adet arazös, bir adat vakumlu yol yıkama aracı, ardından yıl sonunda bir adet vakumlu yol süpürme aracı bünyemize kattık” dedi.

HİZMET PERFORMANSIMIZ ARTACAK

“Önümüzde ki günlerde bir grayder daha belediyemiz bünyesine katılacaktır” diyen Başkan Kocaman “Bugün yeni çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracını ilçemize kazandırdık. Birkaç gün içerisinde yeni bir grayder daha hizmet kervanına ekleyeceğiz. Grayder sayımız 3 olacaktır. Kartepemiz nüfus ve yüzölçümü oranına bakıldığında temel bir hizmet almakla birlikte, taviz verilmeyecek, ertelenmeyecek yegane alandır. Belediyemizin hizmet hızı ve performansını arttırmak için ne gerekiyorsa yapıp, Kartepemizi temizliği ile örnek olan ilçelerimizden biri yapacağız” açıklamasında bulundu.  

Editör: TE Bilisim