UlaşımPark A.Ş. Yolcu İlişkileri Birimi, tramvay, otobüs, terminal ve otopark konularından gelen toplam 7 bin 286 şikayeti 6 ayda çözerek vatandaşları memnun etti.

10 AYRI NOKTADAN GELEN ŞİKAYETLER

UlaşımPark Yolcu İlişkileri Birimi, toplamda 10 farklı mecradan gelen şikayetleri almaya devam ediyor. Web, telefon, Cimer, Dilekçe, Facebook, Instagram, Twitter, Açık kapı, 153 ve posta yoluyla gelen şikayetler yolcu ilişkileri birimine ulaştırılıyor. 6 ayda webden 232, telefondan 134, CİMER aracılığı ile ise 69, sosyal medyadan 44, açık kapıdan ise 5 şikayet gelerek çözümlendiği belirtildi. Bunların dışında Yolcu İlişkileri Birimine toplamda 5 bin 229 asıllı, 782’de asılsız şikayet ulaştı.

153 İLE SÜREKLİ KOORDİNE

UlaşımPark Yolcu İlişkileri Birimi, 153 Çağrı Merkezi ile sürekli iletişim halinde kalarak gelen şikayetlerin çok çok daha hızlı çözümlenmesini sağlıyor. 153’e gelen şikayetleri sistematik bir şekilde inceleyerek çözüme kavuşturup, geri dönüş sağlayarak yolcuların talep, öneri ve şikayetlerini çözüme kavuşturuyor.

MEMNUNİYET İÇİN GERİ ARANIYORLAR

Birim, talep, öneri ya da şikayet kaydı oluşturan yolcuların hepsini teker teker geri arıyor. Hangi mecradan gelirse gelsin şikayet talep ya da öneri, tekrar geri aranarak çözümlenip çözümlenmediği, memnuniyeti ve kısa değerlendirme anketi yapılıyor. Geçen 6 aylık süreçte toplam 5532 kişi geri arandı. Bu sayede vatandaşların taleplerini çözene kadar işlem yapılmakta, sürecin devam ettirilerek memnuniyetin en üst seviyelere yükseltilmesi sağlanıyor.

Editör: TE Bilisim