.KOCAELİ (İGFA)- HİZMET-İŞ Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve yönetim kurulu üyelerinde yer aldığı toplantıya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "İşçimizin alın terinin karşılığını vermek için elimizden geleni yaptık. İşçimizin mutlu olmasını çok önemsiyoruz" dedi.

'KHK' İLE ATILANLARI GERİ GETİRME ÇABASINDA OLANLAR VAR 

Mavi Vatan yaklaşımımızı ve Libya’ya ile kurduğumuz ilişkiyi eleştirenlerin olması üzerine de değerlendirme yapan Başkan Büyükakın, “Bunu Fransızlar veya Yunanlılar yapsa anlarım. Bizimkilere ne oluyor onu anlamakta zorlanıyorum. Bunlar kimler adına konuşuyor? Aslında bu sorunun cevabı da açıktır. Azerbaycan’a destek verdiğimiz için de kimin sesi olduklarının farkında olmayanlar yine eleştirmeye kalktılar. KHK ile atılanları geri getirme çabasında olanları da iyi anlamalıyız. Ne yapmak istediklerini çok iyi fark etmeliyiz. Sadece FETÖ’cüler mi atıldı. Hayır daha başkaları da atıldı. Peki kime mesaj veriyorlar. YPG, PYD ve diğer tüm terör örgütlerine desteklerini de bala zehir katarak yapıyorlar.

Güney sınırımızda başlarına yıktığımız tünelleri yeniden yapmak isteyenlere destek oluyorlar. PKK artık insan kaynağı bulamıyor. Bunların güçlenmelerine fırsat vermeyeceğiz. Öbür taraftan da Türkiye’de kaos oluşturmak için çalışıyorlar. Buna da fırsat vermeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Kaynak: igf