30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı bütün masrafları kendilerine ait olan yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşe yüzlerce partili ve vatandaşın yanı sıra İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ilçe başkanları da katıldı.

MEHMET CANDEMİR: BÜYÜK ZAFERİMİZ KUTLU, MİLLETİMİZ VAR OLSUN

Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde yürüyüş başklamadan önce bir konuşma yapan İYİ Parti Körfez İlçe başkanı Mehmet Candemir " 26 Ağustos 1071’den 26 Ağustos 1922’ye uzanan vatan ve istiklal mücadelesinin kutlu günlerinden birine daha kavuştuklarını belirtti."

Yedi düvelin işgaline karşı verilen istikbal mücadelesini kutlu bir zaferle taçlandıran ecdadı bir kez daha rahmetle andığını vurgulayan Candemir şunları söyledi.

"Bugün Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün önderliğinde, Anadolu'nun her köşesini düşmandan temizleyen iradenin, bizlere yüklediği o büyük sorumluluğun daha çok farkındayız. Aziz vatanımızı canları pahasına savunan ecdadımız bizden; 1919'un ruhunu hatırlayarak cennet vatanımızı müreffeh, Cumhuriyetimizi de kutlu değerleriyle birlikte ilelebet payidar kılmamızı bekliyor"

Bu inanç ve bilinçle görev ve sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Akşener, "Milletimiz ve ülkemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Hafızası yok edilmeye, kurumları yıpratılmaya, değerleri hiçe sayılmaya çalışılan kadim devlet geleneğimizi yeniden yaşatacağız. Aklı, bilimi ve makulde buluşmayı esas alan siyaset anlayışımızla; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye'ye kavuşacağız. Büyük zaferimiz kutlu, milletimiz var olsun" 

  

 Zafer Bayramı’nda bu yıl Körfez’de yapılan yürüyüş ses getirdi.  Körfez İlçe Başkanlığı’nın maddi manevi ev sahipliğinde, İlçe Başkanı ’in önderliğinde  Zafer Bayramı kutlamasına ilçe yöneticileri ve üyelerin yanı sıra İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il yöneticileri, ilçe başkanları ve İYİ Partililer katılım gösterdi.

BÜTÜN MASRAFLARI KÖRFEZ İLÇE TEŞKİLATI KARŞILADI

Körfez’de başlayan meşaleler, Atatürk portresi ve Türk Bayrağı ile yapılan yürüyüşe yüzlerce kişi katılım sağlarken yürüyüşte zeybek de oynandı.

Yapılan etkinliğin bütün masraflarının ilçe teşkilatı tarafından ödendiği öğrenilirken etkinliğin ardından  Körfez’in paylaştığı video da oldukça beğenildi. Videoda hem Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı konuşmaya da yer verildi.

İYİ PARTİ KOCAELİ İL YÖNETİMİ TAM KADRO KATILDI

30 ağustos zafer bayramı kutlamaşarının Körfez İlçe başkanı Mehmet Candemir tarafından üstlenmesi ile Kocaeli İl Başkanlığı’nın herhangi bir etkinlik yapmadı.

İl Başkanı Yıldız ve yönetimi ile birlikte Kocaeli'nin İYİ Parti ilçe teşkilatları da düzenlenen yürüyüşte baştan sona hazır bulundu.

İŞTE ÇOK BEĞENİLEN VİDEO:

Editör: TE Bilisim