İzdiham dolayısı ile güçlükle konuşan yeni ilçe başkanı Mehmet Candemir “Bizler ile çalışmak isteyen herkese kapımız açık, yönetim listemiz istişare ile kurulacak olup oluşacak teşkilatlarımız çoğulcu ve demokrat yapıda Türk milletine Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine en iyi şekilde hizmet etmek için var olacaktır.” dedi.

YOĞUN KATILIM..

İyi Parti Körfez İlçe başkanlığına ataması yapılan Mehmet Candemir için parti binasında yapılan törene İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Şanbaz yıldız, Başkan yardımcıları Nusret Acur, Özhan Öztürk, Salih Işık, Mustafa Candemir, Buğra Yiğit Kılıç,İlknur Batır, Emre Evren, Körfez Gençlik kolları başkanı Dilanur Durmuş, İl Gençlik kolları başkanı Gökçe Nesli Kondu, Eski ilçe başkanı Cahit sürüm, Meclis Üyeleri Reşat Sarı-Fevzi Canbaz, İYİ Parti Gebze belediye meclis üyesi Birol Elüstü ile yüzlerce partili katıldı.

YILDIZ:KÖRFEZ İLÇEDE OY ORANIMIZ YÜZDE 40 İLK SEÇİMDE BELEDİYEYİ BİZ KAZANACAĞIZ

Beraberinde Cahit Sürüm ve Mehmet Candemir ile birlikte salona gelen İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Şanbaz Yıldız “Körfezde oyumuz yüzde 40 civarında muhalefetteki bir ilçenin kimseye faydası olmaz ilk yerel seçimde Körfez belediyesini kazanacağız, buna inanıyorum” dedi.

Şanbaz Yıldız’ın görevlendirme anında yaptığı konuşmanın satırbaşları şöyle…

-Birilerini harcayarak devam etmeyeceğiz

-Cahit sürüm çok büyük bir başarıya imza attı

-Bu hareketin Kocaeli’de ki yetkilisi Şanbaz Yıldız’dır.

-Lütfü Türkkan abim

-Meral Akşener ablam

-Birbirimizin üzerine basarak yürümeyeceğiz

-Partinin kuruluşunda Nusret Acur aylarca dolaştı Körfezde ilçe başkanı bulamadık, o zor günlerden böylesi güzel noktalara ulaştık

-Cahit sürümü kenara koyamayız koydurtmayız ahde vefa imandandır

-Bu partinin lideri Meral Akşener’dir

-Meral Akşener’in Kocaeli’de ki temsilcisi Şanbaz yıldızdır

-İYİ partide menfaat yok çile var

-Büyüyen partilerde değişim olur

-Kimse marifeti kendisinde bulmayacak biz bir ekibiz

-Körfezde oyumuz yüzde 40

-Muhalefet ilçe başkanının kimseye faydası olmaz

-Körfez belediyesini kazanacağız

-İlçe başkanlığı için partideki yüz kişinin fikrini aldık

-Ben burada olduğum sürece Cahit sürümde burada olacak

-Hiç bir arkadaşımızı bırakmayacağız

-Genel başkanımız 7/24 koşuyor müthiş bir performans sergiliyor.

-Bizim aramızda nifak yok, sevgi var, saygı var, dostluk var.

-İYİ Parti kurumsal bir yapı bizde Kurumsal yapının Kocaeli’deki temsilcisiyiz

-Bu partinin hafızası var, kimse bu hafızayı yok saymasın.

-Cahit Sürüm’ün istifasından sonra Mustafa Candemir süreci harika yönetti

-Mehmet Candemir’e atanmış gibi değil seçilmiş ilçe başkanı gibi davranacağız

-Başarmak için elimizdeki tüm imkanları kullanacağız.

-Bu süreçte hepimiz elimizi değil tüm vücudumuzu taşın altına koyacağız.

-İYİ Partiyi iktidar Genel başkanımız Meral Akşener’i de Başbakan yapacağız.

MEHMET CANDEMİR: MİRASINIZ KARŞISINDA SAYGI İLE EĞİLİYORUM.

İl başkanı Şanbaz Yıldız’dan sonra alkışlar içerisinde konuşmaya başlayan Mehmet Candemir “Türkiye’ye mal olmuş Körfez ilçe teşkilatı dünyanın en zor senfonilerini kolayca icra edebilecek 5 bin kişilik muhteşem ahenge sahip eşsiz bir orkestradır. Mirasınız karşısında saygıyla eğiliyorum.” dedi.

ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN TÜM PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR

Sayın il başkanım, Sayın İl yöneticilerim Sayın meclis üyelerim ve İYİ partimizin kıymetli üyeleri ve değerli temsilcileri hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Sözlerime sayın Ersin Acartürk ve Sayın Ahmet Alkılıç ile başlamak istiyorum son neferlerine kadar teşkilatları için mücadele ettiler, bu yüce ruha sahip iki insanı sizler için yad ederek özverilerini hatırlatarak teşkilatçı ruhun öneminin altını çizmek istiyorum Ruhları şad olsun.

CAHİT SÜRÜM BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkiye’ye mal olmuş Körfez ilçe teşkilatı dünyanın en zor senfonilerini kolayca icra edebilecek 5 bin kişilik muhteşem ahenge sahip eşsiz bir orkestradır. Mirasınız karşısında saygıyla eğiliyorum. Cahit sürüm başkanımızın taahhüt ettiği üye sayımıza en kısa sürede ulaşmak hedefimizdir, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

KADIN PARTİLİLERİİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Yüzde 52 kadın üye oranına muktedir bir teşkilat yapısı dünyanın en kurumsal firmalarının bile yakalayamadığı pozitif bir ayırımcılık oranına sahiptir Kadınlarımızı ayrıca kutlar şükranlarımı sunarım.

Z KUŞAĞI İLE İNTERAKTİF ÇALIŞACAĞIZ

Online altyapı ve algoritmalar ile gençlerimizin dünyalarına nüfuz edeceğiz Z kuşağı ile interaktif şekilde çalışacağız, Gençlik kollarımız online danışmanlık hizmetleri ile hem çevresel etkileşimini hemde organik yapısını kuvvetlendirecektir, Körfez ilçemizde yeni oy kullanacak 7 bin gencimizin hayallerine ortak olmak adına 34 yaşında bir ilçe başkanı olarak tüm ekibim ile birlikte var gücümüzle çalışacağız.

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Bizimle çalışmak isteyen herkese kapımız açık, yönetim listemiz istişare ile kurulacak olup oluşacak teşkilatımız çoğulcu ve demokrat yapıda Türk milletine Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine en iyi şekilde hizmet etmek için var olacaktır.

ZAFER İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Anlık olumlu ve olumsuz geri bildirim esaslarına dayanan tartışma anlayışımız ile gıyabında konuşma faslını bir kenara bırakmış, Zafer için canla başla emekçiler olma arzusundayız.

BENİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN HERKESE SONSIZ TEŞEKKÜR

Sayın Genel başkanımıza, Sayın milletvekilimiz Lütfü Türkkan’a, Sayın il başkanımız Şanbaz Yıldız’a, bu görevi şahsıma layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Ayaklarınıza sağlık.

CAHİT SÜRÜM: BU BİR BAYRAK YARŞI, MEHMET CANDEMİR’E BAŞARILAR DİLİYORUM

Sağlık sorunları gerekçesi ile ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Cahit Sürüm “Bu bir bayrak yarışıdır, makamlar gelip geçicidir, burada sen ben olmaz tüm enerjimizi İYİ Partinin iktidarı ve Körfez ilçede de belediyeyi kazanmak için harcayacağız, Bu zamana kadar benimle birlikte gece gündüz çalışan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Bizden bayrağı devralan Mehmet Candemir kardeşime de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Program partililerin toplu halde fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Editör: TE Bilisim