Saadet Partisinde değişim zamanı. Yaklaşık 7 yıldır Körfez İlçe Başkanlığını yapan Ömer Faruk Coşkun görevini bırakıyor. Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı, görevinin sona erdiğini ifade eden Coşkun yeni başkanın Mehmet Ali Tahtalı olduğunu da açıkladı.

“BU AKŞAM İTİBARİ İLE SONA ERDİ”

Ömer Faruk Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Çok büyük bir Gurur ve Şerefle yaklaşık 7 yıldır ifa ettiğim Saadet Partisi Körfez İlçe başkanlığı görevim, Kasım ayında yapılacak olağan kongre münasebeti ile bu akşam itibarı ile sona ermiştir. Yapılan İstişareler ve değerlendirmeler neticesinde Saadet Partisi Körfez ilçe başkanlığı görevi kıymetli ağabeyimiz Mehmet Ali Tahtalı beye tevdi edilmiştir.

VEDA TEŞEKKÜRÜ

Benim için her anı çok büyük öneme haiz bu zaman dilimini beraber paylaşan, başta tüm Teşkilat mensuplarımıza, İlçe Yönetimimizin kıymetli üyelerine, Mahalle başkan ve yönetimlerine, Hanım ve Gençlik kollarımıza şükranlarımı arz ederim. Yorulmadan, mazeret üretmeden tüm saha çalışmalarımıza gayretimiz çabaları ile omuz veren tüm Milli Görüşçü kardeşlerime şükranlarımı arz ederim.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Görev yaptığımız süre içerinde bizleri dinleyen, izleyen, katkı sağlayan tüm Körfezli Vatandaşlarımıza, Sivil toplum kuruluşlarına, Partimizin tüm çalışmalarını haberleştiren Yerel Medyamıza ayrıca teşekkür ederim. Bu vesile ile; Milletimizin, Saadet ve Selameti için, Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyayı kurmak için; Bu güne kadar olduğu gibi, Bundan sonra da canla başla çalışacağıma söz veriyorum.”

Editör: TE Bilisim