Gündemden düştü diye yeniden “Artıyor” diyerek pompalanan korona, yani tıp diliyle Covid-19 veya gerçek ve hak olan ölümün adı değiştirilerek “pandemi” denen süreç tam bitti derken , yani sanal ortamdan kurtulup gerçek olan sosyal hayata yeniden dönmeye çalıştığımız şu günlerde, birileri bizleri yeniden fesat yuvası olarak adlandırdığım sanala çekmeye çalışmakta..
 Baştan beri inanmadığım ve sadece gribal bir olay olduğunu savunduğum ve ölü sayıcılığı yaparak toplumun korkutulmaması gerektiğini anlatmaya çalıştığım koronaya neden inanmadığımı belirtirken bu savunmamı güçlendiren en büyük tezimde, gerçek anlamda korona varsa asıl öldüreceği kişilerin toplumun huzurunu bozan ne kadar yavşak varsa hepsinin ölmesi gerektiği idi..
Yani dedikoduyu kendine ilke edinmiş, çeper dediğim karanlık çukurların dibinde oturup birilerinin aldığı şarap ya da bir kadeh rakıyla kabadayılık yapanlar, din, kitap Allah diyerek bunu suistimal edenler, vatan millet Sakarya diyip asıl bölücülüğü yapanlar, helali haramlaştırıp yasallaştıranların hepsi halen sağken bunlardan yaka silkenlerin ölmeden ölümüne üzülüyordum, koronaya neden inanmadığımı anlatmaya çalışırken..
Çünkü peygamber “vebalı yere girmeyin” uyarısı yaparken bu vebayı oluşturanların çoğunlukta olduğunu ve asıl onlara dikkat edilmesi gerektiğini belirtirken ölümünde hak olduğunu korona dahil buna neden olanın bahaneden başka bir şey olmadığını anlatmaya çalışırdı..
Her insana hak olan ölümün unutulmamasını ama bunu sürekli anarak yani gündemde tutarak yaşanamayacağını da belirten peygamberimizin dikkat çektiği diğer bir konuda bugünün adıyla yavşak, namussuz, alçak yetmedi, bataklıktan daha alçak olanlar yani gıybet yapanların sarhoşluğudur asıl ölüm..
Örnek mi? 
Adam öğretmen.. Öğretmen denildiğinde yine aynı peygamber bana bir harf öğretenin kölesi olurum derken bunlara verdiği önemi anlatırken bugün ki sarhoşluktan, fesatlıktan ve en önemlisi şirretlikle,  tutarsızlık ve şahsiyetsizlikten öteye geçmeyenlerdir. Bunların yanında da toplum önderi yani sözde STK, siyaset aydını diye geçinen asıl ölümü hak eden ama koronanın bile baş edemedikleridir .. 
Bu nedenle ben koronaya hala inanmıyorum..