Hem ona yaranayım hem buna yaranayım kimse yanlış anlamasın kimse beni kötü bilmesin,her şekilde işim görülsün derken ortada,kimliksiz püsür içinde kalmış insanlar… 

Sıfır bilgi ile kendi kendine mantık geliştirip sonra bu mantığı benimseyip üstüne birde akıl vermeye çalışan  insanlar. 

Bu kişiler genellikle torpille iş sahibi olanlar, ana-baba sayesinde doğuştan şanslı olanlar yada bazen işi rast gitmiş hayata gözlerini kolay modda açmış olanlar. 
Son durum pek nadir tabi ama yok mu tabiki varlar... 

Ee birde konuşurken devamlı olarak kendisinden bahseden üstelik de ağır çekim modunda kendini karşısındakine önemli hissettirecek derecede yavaş konuşan insanlar, sizde varsınız ne yazık ki! 

Bitmiyorlar ki birde yüksek sesle konuşanlar, karşısındakini dinlemeyip sadece kendi anlatacaklarını sıralayanlar, samimiyetsizler çok bilmişler. Sürekli espri yapacağım diye kasanlar, kendi yaptıklarını ve yapacaklarını sürekli anlatıp duranlar ama hiçbirsey yapmayanlar. 

Aşırı reklamcı, yalaka, kraldan çok kralcı, bencil (her durumda “ben bundan nasıl kurtulurum? diğerlerinin ne hali varsa görsün” diye düşünen), konuşulan konuyu sürekli kendisine çeviren ve gerçeklerin bilinmesine rağmen o gerçekleri saklayan insanlar. 

Bu liste böyle uzar gider ... 

Bu tarz insanlardan bizimde hayatımıza ucundan girdi, böyle olduklarını farkedince DEHLEDİK gittiler. 

Bu çifte standartlı yaşam sürdüğü sürece zaten bu insanlar bir şekilde hepimizin hayatının ya kenarından ya köşesinden yada tam ortasından bir şekilde hayatımıza dahli olacaklardır,  hepinize az arızalı köşesiz insanlar dilerim.