Ertem, Sırrını Biliyorum filminin türü ve benzeri açısından Türkiye’de ses getireceğini, bu konuda çok farklı bir proje olacağını ve sinemaseverlerin izledikten sonra uzun süre etkisinde kalacakları bir dram/aksiyon yapım olacağını belirtti.

Uzun zamandır senaryo ve mekan çalışmaları titizlikle sürdürülen projenin sonuna gelindiğini sosyal medya hesabından duyuran Ali Ertem, “Sırrını Biliyorum” filminin çekimlerine Ekim ayında başlayacağını belirtti ve “Sırrını Biliyorum-Çok Yakında" notuyla filmin yönetmeni Battal KARSLIOĞLU ile pozunu instagram hesabından paylaştı.

Fantastik ve duygulu bir inanç hikayesi ile iddialı bir senaryosu olan filmin ana kadrosunda Timur Acar, Didem Balcin, Reha Özcan, Beren Gençalp, Zeynep Gülmez, Sedef Şahin, Eda Özerkan, Ayçe Abana, Alihan Türkdemir, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Serhat Özcan, Alper Atak, Deniz Gökçer, Soner Türker bulunuyor.

Bursa’da bir ilk olarak çıktığı yolda, 5 yıldır kendi (Triomenajerlik) ajansında oyunculuk eğitimleri vererek hem kendi projelerine hem de piyasaya yeni yüzler katacağını her fırsatta belirten Ali ERTEM bu projede de başarılı olan oyuncu adaylarına şans vereceğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim