Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA) Kervanhan girişinde Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Kahramanaraş’lı sevenleri tarafından karşılanan Serdar Ortaç burada kendisi için hazırlanan Maraş Yöresel Mutfağından oluşan sofrada sevenleriyle bir araya geldi.  Yemek programının ardından kendisi için hazırlanan Dondurma Show’a katılan sanatçı Serdar Ortaç  burada Sami Kervancıoğlu ile beraber dondurma kesti. 

Gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’a ilk defa geldiğini ifade eden Serdar Ortaç şu ifadeleri kullandı: “Kahramanmaraş çok güzel yer, Kervanhan da çok güzel yer. Burada sağolsunlar nefis dolmalar, içli köfteler, mumbarlar ikram ettiler bana. Akabinde dondurma kestik.  Kahramanmaraş günü birlik ziyaret edilecek bir yer değil. Bir sonraki gelişime bir kaç gün kalacağım. Sami Kervancıoğlu ve Kervanhan’a teşekkür ediyorum.” 

Alpedo Kervan Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu  ise şunları kaydetti: “Kahramanmaraş’ımız bir dondurma kenti, bizlerde kendimizi şehrimizin gönüllü Turizm Elçisi ilan etmiş durumdayız. Şehrimize gelen tüm siyasetçi, sanatçıları Kervanhan’da ağırlıyoruz. Bugünde değerli sanatçımız Serdar Ortaç Bey'i Kervan ailesine yakışır bir şekilde misafir etik, beraber dondurmamızı kestik. Şehrimize ilk kez geldiklerini ifade ettiler. İnşallah bir sonraki ziyaretinde kendilerini bir kaç gün misafir edeceğiz.” 

 Sami Kervancıoğlu tarafından Serdar Ortaç’a hediye takdimi sonrası Sanatçı Serdar Ortaç Kervanhan’dan ayrıldı.

Kaynak: igf