Oyuncu Yasemin Kay Allen ve hem oyuncu hem talk şov sunucusu olan Sergen Deveci bu hafta Dayı Şov’un konukları oldular. Sergen Deveci ünlü Türk şovmenleri tek tek taklit etmesiyle seyircileri ve stüdyodakileri kahkahaya boğarken, Yasemin Kay Allen kendisine “snob” diyenlere cevabı hem açıklamalarıyla hem de esprileri ve yüksek enerjisiyle verdi.İSTANBUL (İGFA)- Dayı Şov’un bu haftaki konukları başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen ile sevilen talk şov sunucusu Sergen Deveci idi. Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin stüdyoda izleyiciler arasında olduğu bölüm, Paptircem’in keyifli parçaları ve eğlenceli skeçlerle su gibi akarak 1 saatlik yayın süresini aştı.

Yasemin Kay Allen’ın İngiliz kökleriyle ilgili sohbete karşılık kendisinin de Kocaelili olduğunu vurgulayan Sergen Deveci, yurtdışı projeleri olup olmadığıyla ilgili soruyu, “Maksimum Kıbrıs oldu” şeklinde cevapladı.Yasemin Kay Allen, dijital platformlarla televizyonların ne gibi bir ayrımı olduğuyla ilgili soru karşısında, “Aslında farklı olan Türkiye’deki dizilerin çekiliş şekli. Dijitalde iş daha düzgün, daha profesyonel ilerler. Garip olan şey televizyon dizileri” dedi.

Dayının kariyerinde ilerlemek için akıl hastasını oynaması gerektiğini söylemesi üzerine, “Hayat kadını oynamayı çok isterdim. Ama benden beklenen şey topuklu ayakkabımı giyip, elime detoks suyunu alıp laf sokmam” dedi. 

Kaynak: igf