(İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Türkiye’yi bölgesinde lider ve dünya çapında söz sahibi bir ülke konumuna taşıyan partinin siyasetin makam ve statü değil, görev ve sorumluluk demek olduğunu vurgulayarak yazılı açıklama yaptı.

Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, "Bizim gözümüzde tüm makamlar, tüm unvanlar geçicidir, dünyevidir” dedi. AK Parti’yi geçmişin kalıplarıyla tanımlamaya çalışanların kavgayı, çıkar çatışmasını siyasetlerinin merkezine yerleştirenlerin teşkilatlar arasındaki sevgi, muhabbet ve sarsılmaz bağı anlayamayacaklarını belirten Gürkan, "Bizler siyaseti milletimize hizmet vesilesi olarak görür, zamanı geldiğinde de bayrağı daha ileriye taşınması için bir kardeşimize devrederiz. Hafta sonu itibariyle Genel Merkezimizin takdiriyle Bursa’da 3 ilçemiz için böyle bir karar alındı. Mudanya, Kestel ve Harmancık ilçelerimizde bir bayrak değişimi gerçekleşecek. Şahsım ve teşkilatım adına  Mudanya İlçe Başkanımız Sayın İnci Söğütlü’ye, Kestel İlçe Başkanımız Sayın Sinan Aktaş’a, Harmancık İlçe Başkanımız Sayın Yakup Bayram’a ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar göstermiş oldukları emekleri için her birini yürekten kutluyorum" dedi.

Gürkan, AK Parti teşkilatlarının sürekli güncellenen, aktif teşkilat kadrolarıyla gücüne güç katmaya devam ederek 2023, 2053, 2071 hedeflerine ‘Aşkınan çalışan yorulmaz’ diyerek yol aldıklarını ifade etti.

Kaynak: igf