Bursa’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi, Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu'nu kamuoyuna tanıttı.BURSA (İGFA) - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Gelecek Partisi'nin ilçe yönetiminin kamuoyuna tanıtımına Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

"60 İLDEN BÜYÜK İLÇEMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK”

Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan, Türkiye'nin içinden geçtiği zor dönemde geleceğe umut olmak adına teşkilat olarak göreve başladıklarının kaydetti. Partimizi ve üye sayımızı arttırarak gelecek Partisi’ni Bursa’da hak ettiği yere getireceklerini kaydeden Baburhan, Bursa’nın en büyük ilçesi olan Osmangazi’de, en iyi şekilde hizmet vermek adına bu göreve talip olduklarını söyledi.

Osmangazi’de ve Bursa ekip çalışması ile başarı elde edeceklerine inançlarının tam olduğunun altını çizen Başkan Baburhan, başarılı çalışmaların temelinde inanmışlık olduğuna dikkati çekerek, bu kutsal davada görev alan yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu liderliğinde illerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, “Tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladığımız gibi Bursa İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlanma çalışmalarımızı da tamamladık. Bursa’nın 17 ilçesine ziyaretler gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın Gelecek Partisi’ne olan teveccühünü bizzat yerinde gördüm. Osmangazi ilçe teşkilatımızla birlikte, Osmangazi ilçemizin 136 mahallesinde esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ederek partimizi anlatacağız, dertlerini dinleyeceğiz. Osmangazi teşkilatımızın dinamik kadrosuyla başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

Kaynak: igf