İGFA)-  Toplantıda konuşma yapan MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, "Bu amaçla MHP ve Niğde teşkilatımız bütün imkanlarını seferber ederek karış karış dolaşmanın, vatandaşlarımızla kademe kademe buluşmanın çabasındadır. Cumhuriyetin 100'üncü yıldönümünü tesadüflere bırakamayacağız. Azgınlaşan tehditlere dudak bükemeyeceğiz. Kabaran tehlikeleri alttan alamayız. Vatandaşlarımızla konuşacağız, mutlaka anlaşacağız. Cumhur İttifakı olarak cumhuriyete sahip çıkacağız." dedi.

MHP MYK üyesi Emrullah Türe açıklamasında, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi eski dönemlerin hastalıklı yönetim anlayışına, Cumhur İttifakı da kavga ve ayrışmaya dayalı illetli siyasete karşı geliştirilmiş yerli bir aşıdır." dedi.

Türe,"Türkiye ve dünya değişirken yeni bir rüzgar estirmek, yeni bir ruh oluşturmak, yeni bir hava teneffüs ettirmek kaçınılmaz olmuş ve Cumhur İttifakı da ihtiyaç duyulan siyasi hamleleri yapmıştır. Bu aşıların ürettiği antikorlar 2023'te sandık milletin önüne konulduğunda kararsızlarını doğru karar vermesine, küslerin barışıp kucaklaşmasına vesile olacağı görülecektir. Son kertede gerek kararlı gerekse kararsız seçmen kitlesinin çoğunluğunun temayülüne, siyasi istikrar, güven ve tutarlılık arayışının yön verdiğine şahit olunacaktır. Türkiye'de siyasi istikrarın toplumsal huzur ve sükunun yegane güvencesi mevkisindeki Cumhur İttifakı, milletimizin teveccühüne bir kez daha mazhar olacaktır." dedi.

Kaynak: igf