Sadık Güvenç’in çiftliğin yıkımı konusunda Lütfü Türkkan’ın tarafında yer alması AK Parti kanadında büyük sıkıntı yaratmış AK Partili yöneticiler tepki gösterince Güvenç’ten istifa haberi gelmişti

AK PARTİDEN NOTER KANALIYLA İSTİFA ETMİŞTİ

2014 yılından itibaren meclis üyeliği yapan Güvenç’in AK Parti’den istifasına ilişkin dilekçeyi 28 Haziran 2021 tarihinde noter kanalı ile AK Parti Gebze İlçe Başkanlığına göndermiş ve bugüne kadar bağımsız meclis üyesi olarak görev yapmıştı.

GRUP TOPLANTISINDA ROZETİ GENEL BAŞKAN MERAL AKŞENER TAKACAK

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in 12 Ocak Çarşamba günü saat 10.30’da yapacağı grup toplantısı için partililer ile birlikte Kocaeli’den Ankara’ya hareket eden Sadık Güvenç grup toplantısında Genel başkan Meral Akşener’in takacağı rozet ile İYİ Parti saflarına katılmış olacak.

İYİ PARTİNİN GEBZE BELEDİYESİNDE ÜÇÜNCÜ MECLİS ÜYESİ OLACAK

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde Millet ittifakından İYİ Parti meclis üyesi olarak seçilen Kayhan Özler ve Birol Elüstü ile birlikte Sadık güvenç partinin üçüncü meclis üyesi olacak.

SADIK GÜVENÇ KİMDİR?

1969 Gebze doğumlu.
20 yıl boyunca Tavşanlı Muhtarlığı yaptı.
Emlakçılıkla uğraşıyor.
24 Haziran milletvekili seçimleri için meclis üyeliğinden istifa eden Sadık Güvenç aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.
Bunun üzerine tekrar belediye meclis üyeliğine başvuruda bulunan Güvenç, 15. Sıradan aday gösterilmiş ve meclise girmişti.

Sadık Güvenç’in 2014 yılı itibarı ile seçildiği Gebze belediye meclis üyeliği halen devam ediyor.
Sadık Güvenç, Gebze Belediyesinde Çevre ve Sağlık Komisyonu ile Eğitim Komisyonu üyesiydi.

Editör: TE Bilisim