İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Derince İlçe Başkanı ,Metin Savaş Sulu, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kocaeli Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Şanbaz Yıldız Şunları söyledi.

"29 Ağustos 2021 tarihinde bir televizyon kanalında yayınlanan programda, AKP Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit ÖZKAN, önce İYİ PARTİ yöneticileri ve partinin kurumsal kimliğini; daha sonra da partimize oy ve gönül veren vatandaşlarımızı hedef alarak aşağılama ve karalama kampanyasını başlatmış ve bizleri Fetöcü olmakla itham etme bedbahtlığına düşmüştür.

Öncelikle ifade etmeliyiz ki;

- İYİ PARTİ’den bir Fetö kumpası çıkartamazsınız.

- İYİ PARTİ’den AKP odaklı bir Fetö mağduriyeti de yaratamazsınız.

- Yıllardır kendi elinizle pışpışlayıp büyüttüğünüz ve ülkemizin başına musallat ettiğiniz Fetö’yü; İYİ PARTİ’ye asla ve asla yamayamazsınız.

- İYİ PARTİ Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü ana ilke edinmiş, milletimiz ve devletimizin kurucu değerlerini yaşatma, Atatürk ilke ve inkılaplarını Türk Milletinin geleceğiyle bütünleştirmeyi şiar edinmiş, fetö ve benzeri örgütlere karşı göğsünü siper edebilecek duygu ve düşünce bütünlüğüne bürünmüş siyasi bir organizasyondur.

- Hal böyleyken, neredeyse bir kilometre öteden Fetöcü olduğu gün gibi sırıtan, 15 temmuz hain darbe girişimi öncesi Fetö terör örgütünü öve öve bitiremeyen, elini eteğini öpen, örgüt liderine methiyeler düzen ağzı maklubeli yeni nesil kamuflajlı fetö artıkları şimdi kalkıp bizleri fetöcülükle suçlamaktadır.

- Ne acıdır ki, Türk Milleti’nin gözbebeği Silahlı kuvvetlere ve mensuplarına karşı kurulan Kumpas, Balyoz ve Ergenekon soruşturmalarının; Fetöcü hakim ve savcıların eliyle yapılmasına göz yuman, o günlerde ağızlarında ballandırarak ifade ettikleri CEMAATİ ve liderini göklere çıkaran ve salya sümük ağlayan bu riyakarlar; bugün kalkıp kendi düştükleri çukurdan çıkmak için yine aynı şeytani manevralara girişmişlerdir.

- Bunun yanı sıra; İYİ PARTİ ve diğer muhalefet partilerinin verdiği “Fetönün siyasi ayağı araştırılsın” önergeleri işte aynı bu sinsi kılıklı ve kamuflajlı gizli fetöcülerce her defasında reddedilmiştir.

- Elbette ki bu tutum milletimiz tarafından bir yerlere not edilmekte ve hafızalara işlenmektedir.

- Allah’a şükürler olsun ki Yüce Türk Milleti, kimin fetöcü, kimin vatansever olduğunu çok iyi bilmektedir.

- Geçmişin badem bıyıklı cemaatçisi Cahit ÖZKAN, Hilal bıyık bırakarak yeni nesil Fetö kamuflajına bürünmüş ve kendi çirkefliklerini bizlere yansıtma edepsizliğine girişmiştir.

- Bugün gelinen noktada; iktidar partisinin ciddi bir çıkmazda olduğu, parti içerisinde yaşanan kan kaybının; bu tarz iftira ve ayak oyunlarıyla dengelenmeye ve üzerinin kapatılmaya çalışıldığı gün gibi aşikardır. Kendi yaptırdıkları saha çalışmalarında da bu durum bariz bir şekilde görülmektedir.

- İYİ PARTİ olarak biz önümüze bakıyoruz. Sanılmasın ki ; Cahit ÖZKAN gibi eski cemaatçi yeni nesil kamuflajlı fetöcüleri ciddiye alıyoruz.

- ASLA… ASLA CİDDİYE ALMIYORUZ.

- Sadece bu ve bunun gibi kişilerin; bir daha İYİ PARTİ’ye laf söylerken önce aynaya bakmaları gerektiğini hatırlatmak ve kendi eski fetöcü kimlikleriyle yüzleşmeleri için onlara fırsat veriyoruz.

- Bu da bizim bunlara son ​İYİ liğimiz olsun!

SAYGILARIMLA

Editör: TE Bilisim