BALIKESİR (AA) - Altıeylül Belediyesi ile Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Roman Cup sona erdi, turnuvada dereceye giren takımlara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Altıeylül Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 8-12 yaş arası çocuklar için organize edilen ve ilk düdüğün 10 Kasım'da çaldığı turnuvada şampiyon belli oldu.

Turnuvada dereceye giren ve dördüncü olan Gençlik Gücü'ne Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, üçüncü olan Yunus Emre'ye Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ikinci olan Cumhuriyet Yıldızlar'a Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, birinci olan Elitler'e de Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ödüllerini verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, "Sevgili çocuklarımızı ve sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu önemli organizasyonda emek veren hakemlerimize, tüm beden eğitimi öğretmenlerimize ve tüm belediye teşkilatımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı organizasyonun devamını getireceklerini ifade ederek, "Mahalle ligleri kuracak ve burada sizleri sporla bir araya getireceğiz." dedi.

Kaynak: aa