BURSA (İGFA) - Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği antrenör kurslarıyla ilgili yapılan fiyat düzenlemeleri büyük infial yarattı. Kendilerini geliştirmek ve bir üst seviyeye geçmek isteyen antrenörler yeni fiyat tarifesi karşısında çaresiz kaldı.

Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı gibi geçmiş dönem futbolcuları olan milletvekillerine sosyal medyadan ulaşmaya çalışan antrenörler, siyaset kurumunun duruma el koymasını talep etti. Futbol adamları ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü (FGD) Oğuz Çetin’e de seslerini duyurmak için harekete geçti.

18  ay önce kredi çekerek yatırdıkları kursun iptal edilmesine tepki gösteren antrenörler, “Bunun TFF tarafından yapılması bizleri üzdü. Çünkü bizim dışardan hayranlık duyduğumuz çocukluk hayalimiz İmparator Oğuz Çetin’in insanın hakkını yiyecek, mağdur edecek ve bizim bilmediğimiz başka siyasi boyutlarda bir çabası olduğunu düşünmekteyiz. Bizden aldığınız parayı ‘sizin keyfi kararlar alasınız’ diye maaş aldığınız TFF’ye bağışlayacağız. Cumhurbaşkanı’na kadar götürmek üzere harekete geçmiş bulunmaktayız. 30 arkadaş sonucu ne olursa olsun sizinle görüşmek istiyoruz. Bunun için sizlerden Riva’ya gelmek için randevu talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: igf