TFF 3. Lig 1. Grup 11. hafta karşılaşmalarında Dumlupınar Stadyumunda Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşılaşan Belediye Kütahyaspor sahadan Muhammet Arslantaş’ın muhteşem 3 golü ile sahadan galip ayrıldı.

KÜTAHYA (İGFA) -  Kütahya’nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Belediye Kütahyaspor, ligin 11. haftasında kendi evinde Sancaktepe FK’yı konuk etti. Dumlupınar Stadyumu'ndaki maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibine baskı kuran Mavi Şimşekler, ilk golü maçın 5. dakikasında Muhammet Arslantaş ile buldu. Golün ardından Sancaktepe karşısında baskısını artıran Belediye Kütahyaspor ikinci golü maçın kahramanı Muhammet Arslantaş ile 38. dakikada buldu ve soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da etkili ve baskılı futbolunu sürdüren Mavi Şimşekler, 75. dakikada bir kez daha sahneye çıkan ve maçta hattrick yapan Muhammet Arslantaş, kendisinin ve Mavi Şimşeklerin 3'ncü golünü atarak maçı skorunu belirledi. 90 dakikanın sonunda Belediye Kütahyaspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı tribünden izleyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, karşılaşmayı Kütahya Valisi Ali Çelik ile birlikte izledi. Taraftarlara takımlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Başkan Işık, güzel oyun ve farklı skor için futbolcuları tebrik etti.

Belediye Kütahyaspor ligin 12. haftasında 13 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Kahta 02 Spor’a konuk olacak.

 

Kaynak: igf