MANİSA (İGFA) - MANEP 2023 vizyonu doğrultusunda Manisa’nın Yunusemre ilçesinde görev yapan 10 okul öncesi öğretmeni tarafından sürdürülen, Sporla Büyü Sağlığa Yürü eTwinning projesi kapsamında öğrencilere güne sporla başlayarak hareket alışkanlığı kazandırmak amaçlandı.

Proje doğrultusunda öğrenciler, obeziteye karşı bilinçlendirildi ve birçok spor dalıyla hakkında bilgi sahibi oldu. Okçuluk Antrenörü Duygu Yardımcıoğlu da; Atatürk Ayser Kani Çelikel İlkokulu öğrencilerini proje kapsamında okçulukla tanıştırdı ve okçuluğun detayları hakkında bilgiler verdi.  

Atatürk Ayser Kani Çelikel İlkokulu Müdür Yardımcısı Sinem Altun,  Okul Öncesi Öğretmenleri Dilek Tatlı ve Funda Aşık da proje kapsamında öğrencilerden ve kendilerinden desteğini esirgemeyen Duygu Yardımcıoğlu’na teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundular. Tarık Almış Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen plaket törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Nejla Çatıkkaş da katıldı.

Kaynak: igf