İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de Royal Hastanesi Bandırmaspor'la 1-1 berabere kalan NasaDoge Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Kazanamadık ama en azından beraberlikle bitirdik." dedi.

Mutlu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, kolay bir müsabakanın olmadığı ligde zor bir karşılaşmayı daha geride bıraktıklarını söyledi.

Geçen hafta deplasmanda 1 puan kazandıklarını hatırlatan Mutlu, şöyle konuştu:

"Bunu 3 puanla devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Bandırmaspor da bu ligin en iyi organize oynayan ekiplerinden biri. İyi mücadele ettik. Kazanamadık ama en azından beraberlikle bitirdik. Kazanamadığınız yerde kaybetmemek de önemli. İki takımı da tebrik ediyorum."


- Mustafa Gürsel: "Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik."

Royal Hastanesi Teknik Direktörü Mustafa Gürsel de oyuncularının kazanma isteğini sahaya yansıttığını söyledi.

Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraf olarak berabere kalmanın kendilerini üzdüğünü belirten Gürsel, şunları kaydetti:

"Geçen hafta da oyun olarak üstün oynadığımız bir maçtan mağlup ayrılmıştık. Bu haftada oyun olarak fazla pozisyona girdik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bunun için çalışmamız lazım. Kalemize gelen tek top da golle sonuçlandı. İnşallah önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maçta galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak: aa