İzmir' bağlı Aliağa ilçesinde Ticaret Odası Seminer Salonunda, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka ve kurum amileri ile yapılan lansman toplantısında, dijital alışveriş platformu olan " sofrakesesi.com" tanıtıldı. İZMİR(İGFA)-  Mahalle esnafını teknoloji dünyası ile buluşturacak olan dijital pazar anlayışı ile yaplan " sofrakesesi.com uygulaması, yerel esnaf ve tüketiciyi bir araya getirerek israfı engelliyor. 

Yeni yapılan uygulama ile verilen her sipariş çevreyi ve yeşil alanları korumak için katkı sağlayacak.Platformun kurucu ortağı Koray Şahin de sofrakesesi.com’un dijital AVM mantığına sahip, çevreyi koruma, gıda israfını önleme, yerel esnafı destekleme ve tüketiciye sağlıklı gıda ve
ürünleri hızla ulaştırma amacıyla hizmet vereceğini söyledi. 

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Şirket Kurucu Ortakları Av. İrfan Medet Akpınar ve Koray Şahin’ini tebrik ederek Aliağa’da esnafı güçlendirecek, vatandaşlara sağlıklı gıda ve ihtiyaç ürünlerini ulaştıracak olan projenin hayırlı olmasını diledi.

 

 

Kaynak: igf