Erzincan'da altın madeninde, sadece Türkiye'ye değil, Basra Körfezi'ne kadar uzanacak bir doğa katliamı yaşanıyormuş.
DOĞRU MU?

Erzincan İliç'te Amerikalı madenciler, altı yüz futbol sahası büyüklükte sülfürik asit havuzu yapmışlar(  Suudlu gazeteciyi eriten sülfürik asit ) ve apartman kadar büyük buharize makineleri getirerek asidi buharlaştırıp havaya salıyorlarmış 
DOĞRU MU?

Dünya bilim adamları raporlar hazırlamış ve "dünya tarihinin gelmiş geçmiş en korunmasız, en vahşi ve en büyük çevre felaketi. Çernobil felaketinden de beter" diyorlar! DOĞRU MU?

Erzincan deprem de Japonya'yla yarışıyor ve sülfirik asit gölü, Fırat nehrine (Karasu) üç-yüz metre mesafede... Yani bir sızma olursa, geçtik doğu Anadolu'yu Basra'ya kadar tarım yapılması mümkün değil... Ve milyonlarca yıl sürecek bir kirlilikten söz ediliyorlar DOĞRU MU?

Havaya salınan milyonlarca ton sülfürik asit, şu anda Doğu Anadolu'yu tehdit ediyor, Karadeniz'in çay fındık ve ormanlıkları dahi tehdit altında... Yİne bilim adamları, bu sülfürik bulutlarının uygun rüzgarla Ankara'ya dahi ulaşabileceğini söylüyorlar!  
DOĞRU MU?

Amerikalılar uzay teknolojisi, nükleer, bilgisayar vs. kullanılan stratejik madenler uğruna, toprağımızı mahvediyormuş DOĞRU MU?

Anadolu yaylasının ortasında sülfirik asit havuzu kurdurup çevre felaketine çağrıda bulunan kim buna neden izin veriyorlar?
Kim kimler gerçekte ne yapmaya çalışıyor?

"Türkiye'yi öldürüyorlar DOĞRU MU?

Bu nehir Türkiye'nin en büyük nehri Fırat nehri...
Burası Türkiye'nin kalbi, burası Türkiye'nin beyni, Türkiye'nin kalbini zehirliyorlar, Türkiye'nin beynini zehirliyorlar...
DOGRU MU? 
 
Suriye'den, Irak'tan, İran'dan, Afganistan'dan, Pakistan'dan 10 milyon civarında insanın Türkiye'ye kabul edilmesinin amacı Türkiye'yi Türk devleti olmaktan çıkarmak için diye iddialar var. 
DOĞRU MU? 

Ülkenin suları satılıyor DOĞRU MU? 

Zeytin ağaçları sökülüyor 
DOĞRU MU?

Doğu Karadeniz'deki ormanlar muhtarlar tarafından kesiliyor DOĞRU MU?

10 milyon yabancı aşılanmadı ama
Halkın büyük bir bölümü aşılarla genetik dönüşüme sürüklendigi iddiaları DOĞRU MU?

Toplum adına soru önergesidir.

ARZEDERİM
Nevin GÜLÇEBİ