TİCARETTEN UZAK BİR SPOR HİZMETİ

Kat Malikleri ve Kiracılardan meydana gelen ve Site içerisinde spor faaliyetlerini organize etmek üzere kurulmuş olan SPOR KURULU yöneticilerinden Ahmet Yunus BİNGÖLLÜ, Kurul olarak hiçbir ticari amaç gütmediklerini ve bu nedenle halkın içinden çıkan halka hizmet eden bir anlayışla yaptıkları çalışmalara katılımın fevkalade olduğunu belirtiyor.

GEBZE HALK EĞİTİM MERKEZİ

“Sitemiz çocuklarına, gençlerine, kadın ve erkeklerine ÜCRETSİZ hizmet sunmak temel prensibimizdir” diyen Barış KILIÇ kendi branşı olan basketbolda gençleri zararlı alışkanlıklar yerine spor gibi hem bedenen hem ruhen geliştiren alanlara yönlendirdiklerini söylüyor. Olabildiğince ücretsiz hizmet sunmak istediklerini belirten Barış KILIÇ bu nedenle GEBZE HALK EĞİTİM MERKEZİ ile yoğun çalışmayı hedeflediklerinin altını çiziyor. Şayet yüzme ve tenis gibi bazı spor dallarında bu mümkün değilse ancak o zaman masraf ve maliyeti karşılamak üzere sadece katkı payları alınabileceğini söylüyor Barış Bey.

PİLATES KURSLARI ÖRNEĞİ

Nitekim kadınlarımız için düzenlenen ve sadece hoca parası ödenen Pilates Kurslarımız buna örnektir diyen Birgül YILMAZ. 100 civarında kadının şu an 5 grup halinde Pilates yaptığını ifade ediyor.

ALPARSLAN OKULLARI KAPALI SPOR SALONU

Yağmurlu ve soğuk havalarda da spor yapabilmek için Alparslan Okullarının KAPALI SPOR SALONUNUN halkın hizmetine sunulmasını talep ettiklerini belirten Cihan İNCEGÜL, bu okulların öğrencilerinin zaten Site Sakinlerinin çocukları olduğunu ve buradan faydalanacak olanların da yine öğrenciler ve velileri olacağının altını çiziyor.

3. ETAP SPOR KURULU ÜYELERİ

Ahmet Yunus BİNGÖLLÜ, Ayhan DEMİR, Cemal YILMAZ, Barış KILIÇ, Deniz T. BALTA, Dilek KAZANCI, Duygu DEMİR, Emir Cihan İNCEGÜL, Gülay BABATUTMAZ, Haldun BABATUTMAZ, Dr. Meryem Canan ERTÜRK, Onur ŞİMŞEK, Ömer KILIÇÇEKER, Sedat ÖZER, Tevfik ŞİRİN, Vedat POLAT, Zeki AYDIN

Editör: TE Bilisim