Bursa'da Yıldırım Belediyesi ve Bursa İnternet Gazetecileri Derneği (Bursa İGD) işbirliği, İŞKUR Bursa İl Müdürlüğü katkılarıyla “İnternet Gazeteciliği Akademisi” başlıyor.BURSA (İGFA) - Bursa İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mesut Demir, Yıldırım Belediyesi işbirliği ve İŞKUR Bursa İl Müdürlüğü katkısıyla "İnternet Gazeteciliği Akademisi" düzenleneceğini açıkladı. 28 Kasım'a kadar başvuruların alınacağı akademide ilk dersin 6 Aralık'ta başlayacağını duyuran Başkan Demir, kursun bir ay süreceğini söyledi.

Yıldırım Belediyesi Mümine Şeremet uyumayan Kütüphanesi'nde gerçekleşecek eğitimlerde Etik Değerler ve İletişim eğitimini Aysın Komitgan, editörlük eğitimini Mesut Demir, muhabirlik eğitimini Mehmet Ali Ekmekçi, SEO eğitimini Barbaros Koçanalı, photoshop eğitimini ise Umut Avcı verecek.

İletişim, radyo-televizyon ve gazetecilik bölümlerinden mezun olanlara öncelik tanınacak İŞKUR destekli akademiye başvurular; Ad, Soyad, TC No, Doğum Tarihi, İletişim Bilgileri ve HES Kodu belirtilerek [email protected] e-posta aracılığıyla ya da afişteki karekodu okutularak çıkan form aracılığıyla 28 Kasım 2021 Pazar günü saat 17.00'ye kadar yapılabiliyor.

Kaynak: igf